VM - Felmérések és diagnosztika

VM - Felmérések és diagnosztika

 • Hálózatkutatás

  2022. december 11.

  A szervezeten belüli informális kapcsolati hálózatok feltérképezése megmutatja a szervezet valós működését: Hol erős a kommunikáció és a kooperáció? Hol vannak szakadékok? Ez segíti a szervezeti változások kezelését, a tudásmenedzsmentet, és rámutat arra, milyen gátak állnak a teljesítmény maximalizálásának útjában.

 • Elkötelezettség felmérés

  2022. december 11.

  Nem elég, ha csak elégedett a munkatárs, ha emellett nem gyújtja be a rakétáit és dolgozik szívvel-lélekkel. Elkötelezett gárdára van szükségünk! Felmérésünkkel az ehhez szükséges tényezőket térképezzük fel.

 • Facet 5

  2022. december 11.

  Ez a felmérés a klasszikus „Big five” személyiség-vonásra összpontosít, és megbízható, egyszerűen értelmezhető információkat nyújt a lényünk legbelső rétegeiről.

 • 360 fokos felmérések

  2022. december 11.

  A klasszikus, különböző vezetői szintekre optimalizált 360 fokos online felméréseink átfogó képet nyújtanak a vezetők erősségeiről és fejlesztendő területeiről.

 • Szervezeti kultúra felmérés

  2022. december 11.

  Felhasználóbarát, testre szabható felmérésünk egyértelműen megmutatja a szervezeti kultúra erősségeit és szűk keresztmetszeteit.

 • Személyiség Profil rendszer

  2022. december 11.

  Lehetővé teszi egymás és önmagunk jobb megértését, útmutatást ad a munka és emberi kapcsolatokban. Kommunikációs hatékonyság növelésével javítja a teljesítményt. DiSC® profil elérhető papír alapú formátumban és online verzióban is.

 • Értékesítési szervezet felmérése

  2022. december 11.

  Az értékesítési csapat teljesítmény – az egyéneken túl – függ a rendszerektől, a folyamatoktól, a vezetés, coaching és motiváció minőségétől, többek között. Mi konkrétan megmutatjuk az erősségeket és a fejlesztendő területeket.

 • Értékesítés felmérés

  2022. november 23.

  Az értékesítési szakmára optimalizált, bárki által értelmezhető felméréseink megmutatják, kit miben kell fejleszteni, ki fog teljesíteni, és kibe nem érdemes befektetni.

 • Business Motivators

  2022. december 11.

  Az üzleti értékeket és belső, rejtett mozgatórugókat feltérképező eszközünk az attitűdöket, motivátorokat mutatja meg. Ezáltal rávilágít a viselkedést meghatározó mögöttes célokra.

Kérjen ajánlatot