Szervezeti kultúra felmérés

Szervezeti kultúra felmérés

Felhasználóbarát, testre szabható felmérésünk egyértelműen megmutatja a szervezeti kultúra erősségeit és szűk keresztmetszeteit.

Eresszük ki a szervezet kézifékét!

Amikor a szervezeti kultúra nem elég erős, az ahhoz hasonlít, mint amikor behúzott kézifékkel közlekedünk: az autó lassan halad, nehezen irányítható, s idővel füstjelek is megjelennek… Ez jellemzően középszerű teljesítményben, általános elégedetlenségben és magas fluktuációban nyilvánul meg.

A szervezeti kultúra felmérés célja, hogy leásson a gyökérokokig – megmutassa, melyek azok a területek, amelyek beavatkozást igényelnek. Ezek egy része egyszerű és gyorsan orvosolható, de a jellemzőbb az, hogy mélyen gyökerező hiedelmekkel és szokásokkal találkozunk, amelyeket nagyobb energiával lehet csak áthangolni.

Ezzel együtt, a várható megtérülés és jelentős: kiengedjük végre azt a bizonyos kéziféket, a szervezet erőre kap, és fenntartható növekedési pályára állítható.

Hogyan csináljuk?

A szervezeti kultúra kérdése nagyon sokrétű, és nem mindig könnyen átlátható. Ezért e területen óvatosan bánunk a polcról levehető megoldásokkal. Többféle felmérési eszközünk és folyamatunk van, amelyekből Veled vállvetve állítjuk össze azt a módszertant, ami az adott helyzetre szabott. Kerüljük az olyan „giga”-megoldásokat, amelyeknek inkább az a célja, hogy demonstrálja, hogy történik valami a kultúra-fejlesztés érdekében. Mi inkább a célzott projektek és a kézzelfogható eredmények mellett vagyunk elkötelezett.

Több mint 30 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk e területen. Beszéljük meg, Nálad mit jelenthet a kultúra fejlesztése!

Kérjen ajánlatot