Rólunk

Rólunk

„Az egymásra találás a kezdet, Az együttmaradás már haladás, Együtt dolgozni siker.”  Henry Ford

Hozzásegítjük ügyfeleinket a szervezeti kiválósághoz. Ez nálunk a fenntartható csúcsteljesítményt jelenti, melynek a motorja az élvonalbéli vezetési kultúra és az elhivatott csapat. Azon vagyunk, hogy a munkahelyek a fejlődés, a tehetségek kibontakoztatása, és a sikerélmények terepéül szolgáljanak.

Mit teszünk mi?

Élvonalbéli megoldásainkat globális licenszpartneri hálózatunkból és saját nemzetközi tapasztalatainkból merítjük. Ügyfeleink sikerét tantermi, online és ötvözött képzésekkel, workshopokkal, felmérésekkel, egyéni és csoportos coachinggal támogatjuk, melyekből cégre szabott fejlesztési folyamatokat állítunk össze.

A sikeres fejlesztés pillérei

A fenntartható eredmények érdekében az alábbi elvek mentén dolgozunk:

Többszintű testre szabás:

Megoldásainkat a cég stratégiai céljaihoz és a szervezeti kultúrához illesztve dolgozzuk ki, a mindenkori ügyfél-elvárások alapján.

A bevonás maximalizálása:

A fejlesztési folyamatok kialakítása és végigvitele során vállvetve dolgozunk mindazokkal, akiket a projekt leginkább érint.

Integrált megoldások:

Az egyes fejlesztési projektek előkészítését, lebonyolítását és utánkövetését változatos eszköztárunk segítségével tesszük hatásossá és élvezetessé.

Célra tartó folyamatok:

A beállítódás és a készségek fejlesztését gondosan megtervezett, de rugalmasan alakítható folyamatokkal végezzük.

Hitelesség és tapasztalat:

Tanácsadóink 30+ éves nemzetközi háttere adja megoldásaink motorját.

Díjaink

Licensz-
partnereink

Blanchard® – San Diego, CA, USA

A Blanchard hitvallása, hogy mindenki megérdemel egy nagyszerű vezetőt. 1979 óta vezetők millióit képezte ki arra, hogy kibontakoztassák munkatársaik képességeit, nagyszerű munkahelyeket teremtsenek, és sikerre vigyék a szervezetük céljait.

Mi 1994 óta dolgozunk a Blancharddal; globális tréneri csapatába integrálódva szolgálunk multinacionális ügyfeleket az egész világon.

Miért a Blanchard?

 • Bizonyított, időt álló tartalom: A Blanchard két, világszerte elterjedt keretrendszert is jegyez: az SLII® modellt és az Egyperces Menedzsert. Ezen túlmenően élenjáró megoldásokat nyújt a bizalom, a motiváció, a változás-menedzsment és a szolgáltatás-orientáció területén, melyek bizonyították, hogy mérhető megtérülést nyújtanak a fejlesztési programok eredményeképpen.
 • Egyszerű és hatásos modellek: A sokéves kutatásunk és tapasztalatunk eredményeképpen olyan egyszerű modelleket és hatásos üzeneteket építettünk a tréningjeinkbe, amelyeket könnyű megjegyezni, könnyű használni, és amelyek azonnal alkalmazhatók.
 • Fókuszban a vezetők: A vezetők alkotják a cég szívét. A Blanchard vezetői képzései abban segíti őket, hogy elérjék a szervezet céljait, miközben nagyszerű munkahelyeket teremtenek az alkalmazottak számára.

Széleskörű és mélyreható tapasztalat: Gondolatvezérekből álló szakértőink vezetésfejlesztő programjai abban segítik a cégeket, hogy termelékeny és elhivatott csapatokat építsenek, akik elérik az eredményeket.

Objective Management Group (OMG) – Boston, MA, USA

Az OMG úttörő szerepet játszik az értékesítési szervezetek felmérése és az új értékesítők szűrése területén. Megmutatja, a megfelelő emberek vannak-e a megfelelő pozíciókban és azt, képesek-e a stratégiai terv végrehajtására – külön-külön, ill. együtt is.

2012 óta vagyunk OMG partnerek. Az értékesítési szervezet fejlesztésére irányuló megoldásainkat az OMG díjnyertes technológiájára alapozzuk. Az OMG több mint 2.000.000 értékesítőt értékelt ki eddig 200 iparágban és 158 országban 1990 óta. A felmérések ezen adatmennyiségre épülnek, s ezért a pontosságuk legendás. Üzleti szempontból különösen lényeges, hogy nem csak azt mondják meg, valaki képes-e eladni, hanem azt is, akar-e, ill. sikeres lesz-e egy adott csapat konkrét elvárás-rendszerén belül. 

Az OMG felmérési technológia ereje az alábbiakban rejlik:

 • Sales-specifikus: Az OMG nem egy személyiség- vagy magatartási tesztre alapul, melyből megpróbál az értékesítési készségekre következtetni. Az OMG felmérések minden egyes kérdése az értékesítési teljesítményről szól – kifejezetten erre lettek kifejlesztve.
 • Szerep-specifikus: Nem mindegy, hogy egyetemistákat keresünk hideghívásra, Key Account Managerekre van szükségünk vagy olyanokra, akik felsővezetőknek értékesítenek. Nem mindegy, hogy irodából vagy terepen dolgoznak, a termék újszerű vagy tömegcikk, a kultúra kézivezérelt vagy felhatalmazás-alapú. Az OMG azt vizsgálja, mennyire képes az illető ellátni a munkáját a konkrét szerepkörben.
 • A szervezetet és az egyént is méri: Nem csak az egyének képességeit térképezi fel és összesíti, hanem feltérképezi a rendszereket, a folyamatokat, a vezetési kultúrát és minden más tényezőt, ami az értékesítési siker szempontjából fontos.
 • Választ ad, nem csak megmutat: Túllép azon, hogy egyszerűen megmutassa, „mi a helyzet” a sales csapatban. Az OMG célja, hogy egyértelműen megválaszoljon kritikus stratégiai kérdéseket, mint például: 
  • Ki tudja végrehajtani az értékesítési stratégiánkat? 
  • Kibe érdemes befektetnünk, és kit kellene inkább lecserélni?
  • Miért nincs elég üzleti lehetőség a csőben? 
  • Miért pontatlanok az értékesítői előrejelzések?
  • Milyen konkrét intézkedésekre van szükség, hogy kiaknázhassuk a csapatban meglévő tartalékokat, és ez hány Ft teljesítmény-növekedést jelent?

Az OMG 11 éve nyeri el folyamatosan a Top Sales World aranyérmét a „Top Sales Assessments” kategóriában.

Wiley – Minneapolis – USA

A Wiley globális licenszpartneri hálózatában 70 országban több mint 2300 Partnerrel évente közel 1 millió résztvevőt érünk el, a több mint 40 éves, kutatásokkal alátámasztott értékelési szakértelemmel és 200 éves kiadói tapasztalattal támogatott kiváló DISC értékelési módszerrel, amely felszabadítja az emberekben rejlő potenciált és a kultúra erejét.

Mi 1996 óta segítjük ügyfeleinket a DiSC® személyiségfejlesztő eszközzel a Wiley magyarországi licenszpartnereként folyamatos termékoktatással és hozzáférést biztosítva online szállítási rendszerünkhöz.

A DiSC® modell egy személyiségfejlesztő tanulási eszköz, amely méri a magatartási preferenciákat és tendenciákat. Ez az egyszerű, mégis erőteljes modell négy alapvető stílust ír le: D, i, S és C.

A résztvevők olyan személyre szabott meglátásokat kapnak, amelyek elmélyítik önmaguk és mások megértését, így a munkahelyi interakciókat élvezetesebbé és hatékonyabbá teszik.

A DiSC® Classic eszköz az alábbiakban segíthet:

 • Kommunikáció javítása
 • Frusztráció csökkentése
 • Konfliktusok kezelése, 
 • Hatékony vezetők és csapatok fejlesztése, 
 • Virágzó együttműködési kultúra kialakítása.

Az eredmény egy elkötelezettebb, együttműködőbb munkatársi csapat, amely jelentős kulturális javulást indíthat el a szervezetünkben – függetlenül attól, hogy a munkatársaink távmunkában, irodában vagy hibrid üzemmódban dolgoznak.

Alapító tulajdonosok

Árik Ferenc
vezető tréner, ügyvezető

„Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak.”
Zig Ziglar

Czinege Andor
mester tréner

„Ha egyformán törődünk a célokkal és az emberekkel, ők cserébe a legjobbat nyújtják majd, amire képesek.”

Dr. Borbély Gábor
vezető tréner

„Sok hely van a csúcson, de annyi azért nincs, hogy leülhess.”
Lee Wallek

Kérjen ajánlatot