360 fokos felmérések

360 fokos felmérések

A klasszikus, különböző vezetői szintekre optimalizált 360 fokos online felméréseink átfogó képet nyújtanak a vezetők erősségeiről és fejlesztendő területeiről.

Fedjük fel a vakfoltokat!

A 360 fokos vezetői felmérések összevetik a vezető önértékelését a beosztottak, a kollégák és a felettes véleményével. Így teljeskörű és valós képet kaphatunk arról, melyek az erősségeink és a fejlesztendő területeink. Ez hasznos eszköz a teljesítmény-értékelő megbeszéléshez, a vezetői tréningek és coachingok testre szabásához, valamint a vezetői utánpótlás fejlesztéséhez.

Felméréseinkkel lefedjük mind a felső-, mind a középvezetők jellemző kompetencia-területeit.

A 360 fokos felméréseink az alábbi adatokat tartalmazzák:
  • Grafikus ábrázolás: Az erősségeket és a fejlesztendő területeket vizuálisan összefoglaljuk, hogy rögtön látszon a lényeg.

  • Részletes elemzés: Az adatokat egyenként is megjelenítjük, hogy pontosan beazonosíthatóvá váljanak a fejlesztendő területek.

  • Kategóriánkénti elemzések: Külön megjelenítjük a beosztottak, a kollégák, a felettes és a kitöltő vezető összesített visszajelzését.

  • Fejlesztési terv: A javasolt továbblépési irányokat mutatja.

Hogy néz ki a folyamat?

Az egyes kérdőívek 20-30’ alatt online kitölthetők, melyekből azonnal létrejön a visszajelző riport. Az ebben található információ könnyen értelmezhető bárki számára. Ezzel együtt, az összefüggések pontos megértését és a jól használható cselekvési terv összeállítását személyes konzultációval segítjük.

A 360 fokos jogtiszta, hazai viszonyokra adaptált felméréseinket stratégiai partnerünkkel, a Psidum.hu-val készítjük el.

További megoldások a témakörben:

  • EQ felmérés →
  • Vezetői stílusok felmérése →

Kérjen ajánlatot