Személyiség Profil rendszer

Személyiség Profil rendszer

Lehetővé teszi egymás és önmagunk jobb megértését, útmutatást ad a munka és emberi kapcsolatokban. Kommunikációs hatékonyság növelésével javítja a teljesítményt. DiSC® profil elérhető papír alapú formátumban és online verzióban is.

Kinek ajánljuk a tréninget?

mindenkinek, aki fejleszteni szeretné ön - és emberismeretét.

Ideális csoportlétszám:

Egyénileg

Időtartama:

20-25 perc kitöltési idő és 45-60 perc kiértékelés 

"Ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, ki vagy! Lehet, hogy eltart egy ideig, amíg magad is rájössz, de megéri a fáradozást." - Logan Pearsal Smith

Mind személyes, mind munkahelyi boldogulásunk alapja önmagunk és mások magatartásának jobb megismerése és annak megértése, hogy viselkedésünk milyen hatást gyakorol másokra. A DiSC® Magatartás Dimenzióin keresztül a Személyiség Profil Rendszer világszerte (90 országban) több mint 65 millió ember számára nyitotta meg az utat az eredményesebb kommunikáció és együttműködés felé.

A legtöbb emberben megtalálható a kíváncsiság önmaga jobb megismerése iránt, egy mindenki által érthető, használható, értelmezhető módon. Ezt az igényt elégítik ki az ún. magatartási tesztek. A világon a két legelterjedtebb rendszer egyike a DiSC®.

A DiSC® nem pusztán egy önismereti modell, hanem egy logikusan felépített, alapos kutatásokkal alátámasztott, a magyarországi népességre validált, érvényes és megbízható magatartás-profil rendszer. A segítségével a pár óra alatt egy olyan, egyszerűen használható módszert kapunk a kezünkbe, amellyel mind önmagunk, mind környezetünk magatartását jobban megértve, eredményesebben tudunk kapcsolatokat építeni, konfliktusokat megelőzni és hatékonyabban együttműködni munkatársainkkal, vezetőinkkel, ügyfeleinkkel, partnereinkkel.

Viselkedési stílus elemzés

Ez az online eszköz az egyén viselkedési stílusunkat írja le. A természetes és felvett stílus-jellemzőink elemzésének segítségével megítélhető a terület munkakör profilunk alapján elvárt személyiségjegyek megléte/hiánya az alábbi 4 dimenzió mentén:

  • Dominancia/uralkodás 
  • Ismerkedés/Befolyásolás
  • Szilárdság/Kitartás
  • Kompetencia/Szakértő

A riport ezáltal lehetővé teszi egymás és önmagunk megértését, útmutatást ad a munka és emberi kapcsolatokban. A DiSC® a kommunikációs hatékonyság növelésével javítja a teljesítményt. 

Mindenféle ítélettől mentes nyelvezetet biztosítanak a viselkedés megértéshez. 

A DiSC® 2.0-ás online verzió egy 23 oldalas részletes jelentést biztosít kitöltője számára. 

Rugalmas formátum
Személyes (offline) tanácsadás

A tréner és a résztvevők személyesen találkoznak.

Virtuális (online) tanácsadás

A programot egy internetes platformon (pl. Teams) tartjuk, élőben.

További megoldások a témakörben:

Kérjen ajánlatot