Facet 5

Facet 5

Ez a felmérés a klasszikus „Big five” személyiség-vonásra összpontosít, és megbízható, egyszerűen értelmezhető információkat nyújt a lényünk legbelső rétegeiről.

A személyiség jelentősége

A személyiség a létezésünk magvát jelenti: a legalapvetőbb, belső vonásokat, amelyek ott állnak minden gondolatunk, érzésünk és megnyilvánulásunk mögött. Azáltal, hogy felmérjük ezen alapdimenziókat, jobban megértjük egy ember viselkedését, motivációit, törekvéseit, és ezeknek a munkavégzésre gyakorolt hatását. Ennek nagy hasznát vesszük kiválasztáskor, egyéni és csoportos fejlesztéskor, a teljesítmény-menedzsment folyamatban, valamint a karrier- és utánpótlás-tervezés során.

A Facet5 felmérésünk az alábbi adatokat tartalmazza:
  • Grafikus ábrázolás: A személyiség egyes vonásait vizuálisan jelenítjük meg, ami megkönnyíti az információ értelmezését, másokkal való összehasonlítását.

  • Részletes elemzés: Az egyes vonásokat részleteiben kifejtjük, elmagyarázzuk, és megmutatjuk, az adott személynél mit jelent a kapott eredmény.

  • Felhasználási javaslatok: Az eredményt összevetjük klasszikus profilokkal, s ennek alapján megmutatjuk, mit jelent mindez vezetői, motivációs és csapatjátékosi szempontból.

  • Vezetési útmutató: Részletes javaslatot teszünk arra, milyen módon és milyen környezetben bontakoztathatjuk ki vezetőként az illetőben rejlő lehetőségeket.

Munkatársak kiválasztása

A Facet5 felmérésünk felhasználható jelöltek gyorsszűrésére és kiválasztására is. Ehhez vagy előre meghatározott munkahelyi profilhoz képest mérjük őket, vagy Veled vállvetve hozzuk létre a vágyott profilt az adott munkaköri elvárások alapján.

Hogy néz ki a folyamat?

A kérdőív 20-30’ alatt online kitölthető, melyből azonnal létrejön a visszajelző riport. Az ebben található információ könnyen értelmezhető bárki számára, mivel nem tartalmaz szakzsargont. Ezzel együtt, az összefüggések pontos megértését, értelmezését személyes konzultációval segítjük.

E jogtiszta, hazai viszonyokra adaptált felmérésünket stratégiai partnerünkkel, a Psidum.hu-val készítjük el.

További megoldások a témakörben:

  • Business Motivators →
  • People index →

Kérjen ajánlatot