Business Motivators

Business Motivators

Az üzleti értékeket és belső, rejtett mozgatórugókat feltérképező eszközünk az attitűdöket, motivátorokat mutatja meg. Ezáltal rávilágít a viselkedést meghatározó mögöttes célokra.

Melyek a fő hajtóerőink?

Kérdőívünk az elsődleges belső, rejtett mozgatórugóinkat tárja fel. Milyen alapértékeink vezérelnek bennünket? Milyen attitűdök állnak a háttérben? Melyek a fő motivátoraink? Feltárjuk azokat a személyes drivereket, melyek befolyásolják viselkedésünket, döntéseinket és cselekedeteinket, s ezáltal megmutatjuk, mely mögöttes célok alakítják mindennapi viselkedésünket a munkahelyen. Ezáltal nagyszerűen támogatja a kiválasztási döntéseket, a karriertervezést, a csapatépítést, a munkahelyi elégedettség növelését a motivációs tényezők bemutatásával, valamint fejleszti az önismeretet.

A Business Motivators felmérésünk az alábbi adatokat tartalmazza:
  • Grafikus ábrázolás: A hat különböző drivert vizuálisan is megjelenítjük, ami nagyon megkönnyíti az eredmények értelmezését.

  • Részletes elemzés: Az egyes motivátorokat részleteiben kifejtjük, elmagyarázzuk, és megmutatjuk, az adott személynél mit jelent az az eredmény, ami kijött.

  • Összehasonlító elemzés: Az egyes attitűdök erejét összevetjük, hogy megmutassuk, mely hajtóerők határozzák meg a viselkedést elsősorban.

A Business Motivators felmérést csoportosan is alkalmazhatjuk, mely esetben az egyes kitöltők eredményeit csoportszinten ábrázoljuk.

Hogy néz ki a folyamat?

A kérdőív 10’ alatt online kitölthető, melyből azonnal létrejön a visszajelző riport. Az ebben található információ könnyen értelmezhető bárki számára, mivel nem tartalmaz szakzsargont. Ezzel együtt, az összefüggések pontos megértését, értelmezését személyes konzultációval segítjük.

E jogtiszta, hazai viszonyokra adaptált felmérésünket stratégiai partnerünkkel, a Psidum.hu-val készítjük el.

További megoldások a témakörben:

  • Facet 5 →
  • People index →

Kérjen ajánlatot