VM - Vezetés és menedzsment

VM - Vezetés és menedzsment

 • Vezetői coaching

  2022. december 5.

  A rendszeres egyéni coaching rugalmasan illeszkedik a vezető szükségleteihez, legyen szó akár célzott fejlesztésről, akár a napirenden lévő stratégiai és operatív ügyekkel kapcsolatos konzultációról.

 • Vezetési alapok

  2022. december 5.

  Programunkon azokra az alapkészségekre fókuszálunk, amelyekre a teljesítménymenedzsment egészében szükségünk van: célkitűzés, visszajelzések adása, értő figyelem, hatásos kérdések, világos üzenetek küldése.

 • Coaching szemléletű vezetés

  2022. december 5.

  A fejlődés nem opcionális többé – életformává kell tegyük, minden szinten. Programunkon kifejlesztjük azt a beállítódást és készségeket, amellyel a coaching-szemléletű vezetést beintegrálhatjuk a mindennapokba.

 • Változásvezetés

  2022. december 5.

  A gyorsuló, egymásra halmozódó szervezeti változások megkövetelik, hogy a változásvezetéshez szükséges szemléletet és készségeket ne csak „kampányidőszakban” fejlesszük, hanem a kultúránk részévé tegyük.

 • Vezetési alapok

  2022. december 5.

  A legtöbb kezdő vezető nehézségekkel küzd, ami lerontja a termelékenységet, a morált, és fokozza az elvándorlást. Pedig az első 6-18 hónap tapasztalatai hosszú távon bevésődnek – ekkor dől el, milyen vezetőkké válunk.

 • Egyéni időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  2022. december 5.

  A feladataink, emailjeink feltorlódása állandó stresszforrássá válik. Amint fokozódik a ránk nehezedő nyomás, nem csak a hatékonyságunk, de az életminőségünk is csorbát szenved.

 • Bizalomépítés

  2022. december 5.

  Ha nem vívjuk ki munkatársaink bizalmát, a hatékony vezetésük kizárt. A programon feltérképezzük a bizalom fő területeit, és javaslatokat adunk a hiányosságok orvoslására.

 • Dolgozói elégedettség, elkötelezettség

  2022. december 5.

  Nem elég, ha csak elégedett a munkatárs, ha emellett nem gyújtja be a rakétáit és dolgozik szívvel-lélekkel. Elkötelezett gárdára van szükségünk! Ami segít: a jó dolgozók is erre vágynak.

 • Bizalomépítés

  2022. november 23.

  A vezetés alapja a bizalom. Ha ezt nem teremtjük meg, semmilyen technika, tipp vagy trükk nem segít rajtunk. A programon feltérképezzük a bizalom fő területeit, és megoldási javaslatokat adunk a hiányosságokra.

Kérjen ajánlatot