Hatásos üzleti prezentációk

Hatásos üzleti prezentációk

Hiába vagyunk jó szakemberek, ha a javaslatainkat, megoldásainkat nem tudjuk meggyőzően bemutatni. Célunk, hogyan tartsunk magas színvonalú hatásos üzleti prezentációkat élvezettel erősítve magabiztoságunkat, az önbizalmunkat és szakmai hitelességünket.

Kinek ajánljuk a tréninget?

Mindazoknak, akiknek üzleti prezentációkat kell tartani.

Ideális csoportlétszám:

8-12 fő

A tréning időtartama:

3 nap

"Minden előadó hasában vannak pillangók, de a profikéban alakzatban repülnek."

A mindennapos kommunikációnk során az első benyomás szempontjából a hallgatóságunkra 55 százalékban a testbeszédünk és az előadásmódunk hat, 38 százalékban a hanghordozásunk és csak hét százalékban az, amit mondunk.
A hallgatóság tagjai attól a pillanattól kezdve vizsgálgatják az előadót, amint meglátják, és eldöntik, hogy érdemes-e meghallgatni

A megjelenésünk és kiállásunk is nyilatkozatot tesz Önmagunkról, előadói hitelességünkről, üzleti profizmusunkról, s megalapozza a hallgatóság bizalmát, nyitottságát irányunkba.

 A fenti területek csiszolása a könnyebben változtathatók közé tartoznak, de mit tegyünk az évtizedek alatt berögzült szokásainkkal, mozdulatainkkal, a tekintetünkkel, hangunkkal?
Meg kell találni a saját személyes „varázst” nyújtó erősségeinket, melyekre támaszkodva célszerű tudatosítani a csiszolandó potenciálokat.

A program eredményeképpen:
 • Határozottabb fellépéssel, a lámpaláz kézben tartásával pozitív első benyomást érünk el, és képesek leszünk megszerezni a hallgatóságunk bizalmát.

 • A megtanult módszerekkel hosszú távon tudjuk fenntartani a figyelmet, még egy "szárazabb"  témakörnél is.

 • Teljes figyelem a tartalomra és a hallgatóságra prezentáció közben,

 • Hitelességhez szükséges nonverbális készségeket (helyes testtartás, gesztikuláció, szemkontaktus, stb.) már rutinból alkalmazzuk.

 • Megtanuljuk hatékonyan kezelni a "bajkeverőket".

 • Profi előadó benyomását keltjük a segédeszközök használatával, még a legváratlanabb helyzetekben is.

 • Különböző üzleti partnereinknek különböző stílusban leszünk képesek előadni.

Félelemmentes, oldott atmoszférában tanuljuk meg a hatásos üzleti prezentációk megtartását. Minden résztvevőnk egy videofelvételt kap a program során megtartott 9-12 prezentációjáról.

Az intenzív program, a gyakorlati tanácsok és a személyre szóló visszajelzések garantálják a gyors tanulási sikert.

Hatásos üzleti prezentációk programunkon módszereket adunk a kiscsoportos (2-5 fős) és a nagylétszámú (több 100 fős) hallgatóság előtt tartandó üzleti prezentációkhoz is.

További lehetőségek:

Utánkövető program
A képzést követően 3-4 hónappal a megismert prezentációs technikák alkalmazásával kapcsolatos kérdésekre konkrét javaslatokat adunk, a prezentációs technikák finomításával támogatjuk résztvevőinket a még professzionálisabb alkalmazás területén.

Személyfüggő előadásmód a gyakorlatban
A DiSC® Személyiség Profil Rendszer segítségével a partnerek információ befogadóképessége, motiválhatósága, és kommunikációs stílusuknak gyors felismerése lehetővé teszi a személyfüggő előadásmódot, így az előadói stílus optimális illesztését a partnereink elvárásához. Az elméleti ismeretek hatékony átadásával gyakorlatok, szerepjátékok gyorsítják az elsajátítást.

Coaching®
Az alkalmazás folyamatában a résztvevőinket – igény szerint – éles, konkrét üzleti prezentációs helyzetekre történő felkészítéssel, visszajelzéssel és fejlesztési tanácsokkal, akciótervvel, annak végig vitelével támogatjuk.

Formátum
Tantermi (offline) tréning

A tréner és a résztvevők személyesen találkoznak az osztályteremben.

További megoldások a témakörben:

 • Értékesítő felmérés →
 • Tárgyalástechnika →
 • Konzultatív értékesítés →
 • Meggyőző ajánlatok készítése →
 • Terepgyakorlat →
 • Értékesítés mesterfokon →
 • Akvizíció, ügyfélszerzés, hideghívás →

Kérjen ajánlatot