Értékesítő fejlesztése

Értékesítő fejlesztése

 • Értékesítő felmérés

  2022. december 9.

  Az értékesítő készségeit viszonylag könnyű feltérképezni. Mi a helyzet azonban az olyan lelki tényezőkkel, mint pl. a stressz- és visszautasítás-tűrés, az értékesítéssel kapcsolatos téves hiedelmek, vagy épp a túlzott empátia teljesítmény-gátló hatása? Egyáltalán mennyire motiváltak és elkötelezettek? A felmérésünkből mindez kiderül.

 • Tárgyalástechnika

  2022. december 9.

  Ha ismered önmagad és ismered az „ellenfelet”, tudod, hogy mire számíthatsz. Ha ismered önmagad, és nem ismered az „ellenfelet”, az esélyeid egyenlőek. Ha nem ismered önmagad, és nem ismered az „ellenfelet”, biztos, hogy bajba kerülsz.

 • Hatásos üzleti prezentációk

  2022. december 9.

  Hiába vagyunk jó szakemberek, ha a javaslatainkat, megoldásainkat nem tudjuk meggyőzően bemutatni. Célunk, hogyan tartsunk magas színvonalú hatásos üzleti prezentációkat élvezettel erősítve magabiztoságunkat, az önbizalmunkat és szakmai hitelességünket.

 • Konzultatív értékesítés

  2022. december 9.

  A termékfókuszú értékesítés a múlté. Ismerjük meg ügyfelünket, vágyait, szükségleteit alaposan, szabjuk testre a megoldásunkat, és építsünk vele hosszú távú kapcsolatot!

 • Meggyőző ajánlatok készítése

  2022. december 9.

  Kevesen szeretnek ajánlatot írni. Az egyik ok, hogy nem tudják pontosan, mitől is lesz jó egy ajánlat. Megmutatjuk a jellemző hibákat, és adunk egy módszertant ahhoz, hogy könnyedén megbirkózzunk az ajánlatírással.

 • Terepgyakorlat

  2022. december 9.

  Amikor együtt töltünk egy napot az értékesítővel, amint ügyfelekkel tárgyal, akkor derülnek ki igazán az erősségek és a fejlesztendő területek.

 • Értékesítés mesterfokon

  2022. december 9.

  Programunk lefedi az értékesítési sikerhez szükséges alapvető készségek teljes tárházát, a felkészüléstől kezdve az értékesítés teljes folyamatán és lezárásán át az ügyfélkapcsolat eredményes fenntartásáig.

 • Akvizíció, ügyfélszerzés, hideghívás

  2022. december 9.

  Felhívni ügyfeleket ismeretlenül, és tűrni a visszautasítást – a legtöbb értékesítő rémálma. Pedig a hideghívás működik! Csak egy világos folyamat, és a megfelelő tudatosság szükséges hozzá.

Kérjen ajánlatot