Értékesítési rendszerek és folyamatok fejlesztése

Értékesítési rendszerek és folyamatok fejlesztése

Gyakran azt gondoljuk, a bevételnövelés az értékesítőkön múlik. Ebben sok az igazság, de nem fognak tudni kibontakozni, ha a munkájuk keretei visszafogják őket.

Teremtsük meg az ideális kereteket!

A munkatársak kiválasztása, betanítása, fejlesztése, motiválása, coachingja egyre nehezebb, a felgyorsuló változások, a piaci bizonytalanság és a nehéz munkaerőpiac mellett. Így gyakran már csak arra marad energiánk, hogy az értékesítők napi teljesítményét menedzseljük. Kulcsfontosságú, hogy e rendszerek és folyamatok mindegyike optimálisan működjön, mert különben rengeteg vezetői energiát fecsérelhetünk el.

Az Értékesítési rendszerek és folyamatok fejlesztése keretében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
  • Teljeskörű átvilágítás: Online kérdőívekkel és interjúkkal fésülünk át minden, értékesítési szempontból kritikus rendszert és folyamatot.

  • Részletes összegző jelentés és prezentáció: A megrendelő vezető számára dokumentáljuk, valamint fél napban prezentáljuk és megbeszéljük az eredményeket, valamint az ebből fakadó cselekvési tervet.

  • Fejlesztési folyamat: Az érintett vezetőkkel vállvetve dolgozzuk ki az adott szervezetre optimalizált értékesítési rendszereket és folyamatokat.

  • Visszamérés: Egy későbbi időpontban megnézzük, a fejlesztés milyen eredményekkel járt.

Egy globálisan elismert és bevált módszertan

A felmérést stratégiai partnerünkkel, az Objective Management Group-pal (OMG) együttműködve végezzük. Az OMG több mint 2,000,000 értékesítőt és közel 40,000 sales csapatot mért fel 1989 óta. A felmérés kimagasló pontosságához hozzájárul, hogy az OMG kifejezetten az értékesítési siker feltérképezésére fejlesztette ki, s nem egy más célra készült rendszert (pl. személyiség-felmérés stb.) alakított át. 

Az OMG 11 éve nyeri el folyamatosan a Top Sales World aranyérmét a „Top Sales Assessments” kategóriában.

További megoldások a témakörben:

  • Értékesítési szervezet felmérés →
  • Értékesítési kultúra fejlesztése →
  • Értékesítési vezetői coaching →

Kérjen ajánlatot