VM - Attitűd és mindset

VM - Attitűd és mindset

 • Időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  2022. december 11.

  A feladatok, üzenetek és egyéb zavarok tömege közepette egyre nehezebb fókuszálnunk, és tudatosan cselekednünk. Vissza kell nyerjük az ellenőrzést a folyamatos ingercunami felett ahhoz, hogy a legjobb döntéseket hozzuk, és csúcsteljesítményre kapcsolhassunk.

 • Önmenedzsment

  2022. december 11.

  A proaktivitás lényege, hogy elébe megyünk a problémáknak, felhatalmazottan cselekszünk, és vállaljuk a felelősséget az eredményekért. A programunk az ehhez szükséges mindsetet és készségeket adja át.

 • Reaktív / proaktív mindset

  2022. november 23.

  A szervezeti hatékonysághoz és a változások gördülékeny végigviteléhez proaktív hozzáállásra van szükségünk minden szinten.

 • Önmenedzsment

  2022. december 11.

  Mire van szükségem a célok eléréséhez a vezetőmtől? Mit tegyek, amikor ütköznek a prioritások? Hogyan tevékenykedhetek felhatalmazottan a folyamatosan változó VUCA-világban? Programunk segít abban, hogy tudatosan magunkhoz vegyük az irányítást, a szervezet adta keretek között.

 • Időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  2022. december 11.

  Ha úgy érezzük, úszunk, és megvisel a stressz, reaktív üzemmódba kapcsolunk és csak azzal foglalkozunk, amivel muszáj. A programunk eredményeképpen visszaszerezhetjük az irányítást feladataink és emailjeink felett. Így kiemelkedhetünk az operativitásból, és energiát nyerünk az előregondolkodáshoz.

 • Fókuszáltság, tudatosság hiánya

  2022. november 23.

  Ingergazdag, állandóan változó mindennapjainkban a tudatos fókusz drága kincs.

 • SLII®

  2022. december 11.

  Ahhoz, hogy helyzetfüggően válasszuk meg azt a vezetési stílust, amire a munkatársainknak szüksége van a sikerhez, erősítenünk kell a tudatosságunkat. Ez viszont az ő körükben is erősíti a tudatosságot és a fókuszt. Programunk ebben segít.

 • SLII®

  2022. december 11.

  Ha megadjuk az embereknek a helyzettől függően azt a vezetési stílust, amire szükségük van, gyorsabban felnőnek a kihívásokhoz, és megtanulnak előre gondolkodni. Mi pedig többet delegálhatunk, s így többet foglalkozhatunk stratégiai ügyekkel.

 • Szervezeti jövőkép – küldetés – értékrend

  2022. december 11.

  A rugalmasságot a fejetlenségtől egy vékony, de határozott vonal választja el. Munkatársainknak minden szinten látniuk kell a fő fókuszokat és prioritásokat ahhoz, hogy jó döntéseket hozhassanak a mindennapok forgatagában.

Kérjen ajánlatot