Reziliencia, VUCA, stressztűrés

Reziliencia, VUCA, stressztűrés

 • Önmenedzsment

  2022. december 11.

  A gyorsan változó VUCA-világban nem várhatunk mindig arra, mikor döntenek a vezetők. Felhatalmazott, proaktív munkatársakra van szükség minden szinten, akik az adott keretek között önállóan döntenek, és ezért felelősséget vállalnak. Az erőseb kontroll-érzet a stresszt is csökkenti.

 • SLII®

  2022. december 11.

  A munkatársaink annál jobban viselik a stresszes, gyorsan változó körülményeket, minél inkább úgy érzik, hogy megkapják tőlünk azt a vezetési stílust, amire épp szükségük van. Ha helyzetfüggően vezetjük őket, a rezilienciájuk jelentősen nő.

 • Időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  2022. december 11.

  A feladataink, emailjeink feltorlódása állandó stresszforrássá válik. Amint fokozódik a ránk nehezedő nyomás, nem csak a hatékonyságunk, de az életminőségünk is csorbát szenved, és egyre kevésbé tudunk helytállni a VUCA-világban.

 • Változásmenedzsment

  2022. december 11.

  A szervezeti változások 75-80%-a nem hozza, amit várunk tőlük. Ennek egy fő oka, hogy nem veszik figyelembe a munkatársak stressztűrő képességét a mai VUCA-környezetben. Programunkon a változásokkal szembeni ellenállás csökkentésére és az elkötelezettség maximalizálására fókuszálunk, a bevonás kiterjesztésével.

Kérjen ajánlatot