Motiváció

Motiváció

A motiváció kibontakoztatása a fiatalabb generációk alapigénye. Mit tudunk tenni ezért nap mint nap – függetlenül attól, mennyit keresnek?

Kinek ajánljuk a tréninget?

Vezetőknek minden szinten

Ideális csoportlétszám:

8-12 fő

A tréning időtartama:

2 nap

A fokozódó nyomás és stressz közepette vezetőként egyre nehezebbé válik önmagunk és munkatársaink energizálása. Mintha az embereket már csak az érdekelné, hogy minél többet keressenek, és hamarébb hazamehessenek. Egyre többen érezzük úgy, hogy miközben mi kell energizáljuk a csapatunkat, ehhez nem kapjuk meg a megfelelő eszközöket.

A Motiváció program eredményeképpen:
  • A belső hajtóerőkre építünk: Feltárjuk és erősítjük azokat a drivereket, amelyek fenntartható energiát adnak munkatársainknak a munkavégzéshez.

  • Fokozzuk a teljesítményt: Megteremtjük annak a feltételeit, hogy az embereink csúcsteljesítményt érjenek el úgy, hogy közben jobban is érezzék magukat a bőrükben.

  • Csökkentjük a stresszt: Mivel az emberek jólléte erősödik, ennek egyik melléktermékeként csökken a stressz és a kiégés – mert nem kezeljük, hanem megelőzzük azt.

  • Önmagunkat is energizáljuk: Mások motiválását önmagunkkal kell kezdenünk: a mi példánk és kisugárzásunk az, ami mások energizálásának az alapja.

A motiváció egy készség

A motiváció elsősorban nem eszköz vagy tett, hanem készség, ami fejleszthető. Ha megtanítjuk másoknak, hogyan tarthatják magukat magas energiaszinten, kevésbé függ a motivációjuk tőlünk. Nem elég viszont, ha az embereink csak motiváltak, ha nem állnak fenn a csúcsteljesítmény feltételei! A programunk során megtanuljuk, hogyan tartsuk önmagunk energiaszintjét és teljesítményét magas szinten. Ez szükséges ugyanis ahhoz, hogy ezt a készséget másoknak is át tudjuk adni vezetőként.

Rugalmas formátum
Tantermi (offline) tréning

A tréner és a résztvevők személyesen találkoznak az osztályteremben.

Virtuális (online) tréning

A programot egy internetes platformon (pl. Teams) tartjuk, élőben.

További megoldások a témakörben:

  • Bizalomépítés →
  • Coaching szemléletű vezetés →
  • SLII® Az inspiráló vezetés ereje →

Kérjen ajánlatot