Coaching szemléletű vezetés

Coaching szemléletű vezetés

A folyamatos fejlődés gyakran a pénznél is fontosabb, különösen a fiatalok számára. Ezt az igényt csakis tudatos vezetéssel és a coaching-készségek magabiztos alkalmazásával elégíthetjük ki.

Kinek ajánljuk a tréninget?

Közép- és felsővezetőknek

Ideális csoportlétszám:

8-12 fő

A tréning időtartama:

1 nap

A vezetők többsége nincs tisztában azzal, mekkora a coaching jelentősége a munkatársaik megtartása, fejlesztése és teljesítménye szempontjából. A programunk abban segít, hogy ne csak a napi teljesítményt menedzseljük, hanem folyamatosan fejlődő pályára helyezzük munkatársainkat.

A program eredményeképpen:
  • Felgyorsítjuk a fejlődést: A kezdőket gyorsabban beintegráljuk, a profikat pedig még inkább kibontakoztatjuk.

  • Erősítjük az önállóságot: Az emberek nem csak megtalálják, de meg is oldják a problémákat – ami az agilis szervezeti működés sarokköve.

  • Megtartjuk a tehetségeket: A coaching erősíti az elkötelezettséget a munka és a vezető iránt; az emberek szívesebben maradnak a cégnél, és keltik jó hírét.

  • Vezetőket gyártunk: A coaching eredményeképpen rátermettebb munkavállalókat kapunk, akikből könnyebben válnak jó vezetők.

A gyakorlat-orientált program felruházza a vezetőket az ahhoz szükséges attitűddel és készségekkel, hogy kibontakoztassák munkatársaikat. Ehhez elsajátítanak egy strukturált folyamatot, ami segíti őket a készségeik alkalmazásában a munkatársaikkal folytatott párbeszédjük során. 

A program által erősített készségek összhangban állnak az International Coaching Federation (ICF) coaching-kompetenciáival.

Rugalmas formátum
Tantermi (offline) tréning

A tréner és a résztvevők személyesen találkoznak az osztályteremben.

Virtuális (online) tréning

A programot egy internetes platformon (pl. Teams) tartjuk, élőben.

Belső trénerek által tartott tantermi vagy online tréning

Tréneri segédletet adunk, amivel a tréner megtarthatja a programot a cég munkatársai számára.

További megoldások a témakörben:

  • Motiváció →
  • Bizalomépítés →
  • SLII® Az inspiráló vezetés ereje →

Kérjen ajánlatot