Vezetési kultúra fejlesztése

Vezetési kultúra fejlesztése

 • Bizalomépítés

  2022. november 23.

  A vezetés alapja a bizalom. Ha ezt nem teremtjük meg, semmilyen technika, tipp vagy trükk nem segít rajtunk. A programon feltérképezzük a bizalom fő területeit, és megoldási javaslatokat adunk a hiányosságokra.

 • Motiváció

  2022. november 23.

  A munkatársaink elkötelezettségére a közvetlen vezetőnek van a legnagyobb ráhatása. Bontakoztassuk ki a belső hajtóerőiket, és hagyjuk, hogy szárnyaljanak!

 • Coaching szemléletű vezetés

  2022. november 23.

  A fejlődés nem opcionális többé – életformává kell tegyük, minden szinten. Sajátítsuk el azt a beállítódást és készségeket, amellyel a coaching-szemléletű vezetést beintegrálhatjuk a mindennapokba.

 • SLII® – Az inspiráló vezetés ereje

  2022. november 23.

  A sikeres vezetők helyzetfüggően vezetik munkatársaikat. Ez az alapja annak, hogy bevonzzuk és kibontakoztassuk munkatársaink tehetségét, és csúcsteljesítményre sarkalljuk őket.

 • Csapatvezetés

  2022. november 23.

  A modern szervezetek team-orientáltak. Hatékony vezetés nélkül azonban nem fognak megfelelni az elvárásainknak. A programunkon elsajátíthatjuk a szükséges tudatosságot és készségeket.

 • Változásvezetés / változásmenedzsment

  2022. november 23.

  A legtöbb szervezeti változás kudarcának oka, hogy a cégek 80%-ban fentről vezérlik azokat, minimális bevonás mellett. Ez időt és pénzt emészt, csökkenti a termelékenységet és növeli a fluktuációt.

 • Teljesítménymenedzsment, teljesítményértékelés

  2022. november 23.

  Kevés cég van, ahol elégedettek az érintettek a célkitűző-értékelő megbeszélésekkel. Pedig, ha jól csináljuk, nagy hatással lehetünk mind a termelékenységre, mind a fluktuációra.

 • Vezetői hitvallás alkotás

  2022. november 23.

  Tudják a munkatársaink, miért úgy vezetjük őket, ahogyan – milyen meggyőződések és élmények vezérelnek? Egyedülálló programunkkal új minőségi szintre emelhetjük vezetői tudatosságunkat, és a munkatársainkkal való kapcsolatunkat.

 • Asszertív kommunikáció

  2022. november 23.

  Az örökzöld téma, ami soha nem megy ki a divatból – főleg, mert a mai, stresszes környezetben egyre kevesebb erőnk van hozzá. Tudatosítsuk és gyakoroljuk a minőségi kommunikáció fő fogásait!

Kérjen ajánlatot