SLII® – Az inspiráló vezetés ereje

SLII® – Az inspiráló vezetés ereje

A sikeres vezetők helyzetfüggően vezetik munkatársaikat. Ez az alapja annak, hogy bevonzzuk és kibontakoztassuk munkatársaink tehetségét, és csúcsteljesítményre sarkalljuk őket.

Információk a következő tréningről:

Kinek ajánjuk?

Vezetőknek minden szinten

A tréning helyszíne

Park Inn By Radisson****

A tréning időpontja:

2024. április 24-25. és 2 óra virtuális utánkövetés

Részvételi díj:

235.000 Ft + ÁFA

A változás oly mértékben felgyorsult, hogy a kézivezérlés rég a múlté. Agilisan, a helyzettől függően kell vezessük a munkatársainkat, hogy egyre kevésbé függjenek tőlünk, és önállóan érjék el az eredményeket.

Ez azt jelenti, hogy megadjuk nekik, amire szükségük van a sikerhez – amikor szükségük van rá. Amikor a helyzettől függően vezetjük őket, egyértelműen szakítunk a múlt vezetési stílusaival, miközben sokkal jobb teljesítményt kapunk cserébe.

Az SLII® – Az inspiráló vezetés ereje program eredményeképpen:
 • Felgyorsítjuk a fejlődést: Gyorsabban válnak a kezdő, tanuló munkatársaink önálló profivá.

 • Közös nyelvet beszélünk: Amikor a vezetők és munkatársaik egy nyelvet beszélnek, kevesebb a félreértés és csökken a frusztráció. Könnyebben meg tudják beszélni a kényes témákat is.

 • Javul a tehetségek bevonzása és megtartása: Ha megadjuk az embereknek azt a stílust, amire a sikerhez szükségük van, csökken a stressz, javul a morál és az elkötelezettség.

 • Kibontakoztatjuk a kreativitást: Amikor a munkatársak úgy érzik, támogatjuk őket, biztonságban érzik magukat – s ez az innováció alapja.

Az SLII egy könnyen érthető, gyakorlatias keretrendszer. Segítségével könnyen felmérik a vezetők, milyen fejlettségi szinten (F) állnak a munkatársaik, és így melyik vezetési stílussal (S) tudják a leghatékonyabban támogatni őket a sikerben.

A program, mely több nemzetközi díjat is nyert, a Ken Blanchard Companies® legmodernebb kutatásai és oktatási módszertana alapján készült. A kétnapos programhoz tartozik egy Mesterkurzus – egy 12-hetes önjáró utánkövetési folyamat, ami segíti a tanultak szerves beintegrálását a napi vezetői tevékenységünkbe.

A nyílt programunkon tanultak gyakorlati hasznosulását a Mesterkurzus mellett egy kétórás online csoportos coaching-alkalommal is támogatjuk, kb. 3 héttel a tréning után, közösen egyeztetett időpontban. A közös élmény-megosztás és tapasztalatcsere segít abban, hogy átlendüljünk a kezdeti nehézségeken, és elmozdítsuk a sikeres átültetés útjában álló akadályokat.

SLII App:

A program alkalmazását segíti az SLII App, melyet bárhol használhatunk arra, hogy felmérjük egy munkatársunk fejlettségi szintjét egy adott feladat kapcsán. Majd javaslatokat is kapunk benne arra, hogyan folytathatunk le egy hatékony párbeszédet az adott vezetési stílusban.

Ezenkívül tartalmazza az SLII modell kulcsüzeneteit és konkrét tanácsokat arra, hogy a legtöbbet hozzuk ki a tréningből.

További nyílt tréningek:

 • Időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  Helyszín: Park Inn By Radisson****

  Időpont: 2024. május 8. és 2 óra virtuális utánkövetés, opcionális további 3x2 órás utánkövetés

  Részvételi díj: 165.000 Ft + ÁFA

 • Prezentációs technika

  Helyszín: Park Inn By Radisson****

  Időpont: 2024. április 23-25.

  Részvételi díj: 255.000 Ft + ÁFA

 • Tárgyalástechnika

  Helyszín: Park Inn By Radisson****

  Időpont: 2024. május 14-15.

  Részvételi díj: 195.000 Ft + ÁFA

 • Értékesítés mesterfokon

  Helyszín: Park Inn By Radisson****

  Időpont: 2024. május 14-15-16.

  Részvételi díj: 235.000 Ft + ÁFA

Regisztráció

 • Kérjük töltse le a jelentkezési lapot.
 • A jelentkezési lapot kitöltve, aláírva és lepecsételve küldje el számunkra az alábbi e-mail címre: info@adsidera.hu
 • Majd hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a további teendőkről.