Időgazdálkodás és stresszmenedzsment

Időgazdálkodás és stresszmenedzsment

Az állandó változások, az ütköző prioritások mellett nehéz a tervezés és a végrehajtás. Közben a feladatok, emailek sokasága stresszel, miközben a csapatunk energizálására csak pozitív kisugárzással van esélyünk.

Információk a következő tréningről:

Kinek ajánjuk?

Vezetőknek minden szinten

A tréning helyszíne

Park Inn By Radisson****

A tréning időpontja:

2024. május 8. és 2 óra virtuális utánkövetés, opcionális további 3x2 órás utánkövetés

Részvételi díj:

165.000 Ft + ÁFA

Egész nap csak rohantam, és nem haladtam semmivel…

A mai vezetők fő gondja nem a feladatok rangsorolása, tervezése és beütemezése, hanem az az érzés, hogy átcsapnak a fejük felett a hullámok: csak sodródnak, és az igazán lényeges dolgokkal (pl. a stratégiai ügyek, munkatársak fejlesztése) nem haladnak. Az ebből fakadó stressz miatt megnő a kontroll-igény is, ami megnehezíti a delegálást: könnyen egy ördögi kör alakul ki.

Mivel tehát a stressz egy fő oka és okozata is az időgazdálkodási problémáknak, programunkon mindkettővel foglalkozunk.

A vezetői időgazdálkodás és stresszmenedzsment program eredményeképpen:
 • Erősítjük a rezilienciát: Fő stratégiaként nem menedzseljük, hanem megelőzzük a stresszt. Ha viszont mégis beszippant, segítünk, hogy könnyebben visszapattanjunk belőle.

 • Energizáljuk önmagunkat: Megtanuljuk, hogyan tudjuk magunkat flowba emelni és ott tartani – ahol a csúcsteljesítmény, a jó döntések és a derülátó életkedv találkozik.

 • A legtöbbet hozzuk ki a munkanapból: A klasszikus időgazdálkodási technikákat újratöltjük úgy, hogy egyszerre szolgálják a produktivitást és a stresszcsökkentést.

 • Menedzseljük a zavarokat: Nem hagyjuk, hogy a sok telefon, email, SMS, és egyéb megszakítások aláássák a hatékonyságunkat, vagy leszívják az energiánkat.

Tartsuk magunkat flowban!

Régen az időgazdálkodás programok a technikákra fókuszáltak. Mára ezeket a technikákat a legtöbben ismerik, csak nem tudják őket hatékonyan használni, mert nincs hozzá energiájuk – részben, mert nem látják, hogy ezek jelentenék a megoldást a túlterheltségre. Nos – amíg nem találjuk meg a módját, hogy energizáljuk is magunkat e módszerekkel, addig valóban nem sokat segítenek!

A másik alapprobléma, hogy e technikák jól szolgálhattak bennünket, amíg csak napi 10-20 emailünk volt, szemben a mai több százzal – a rengeteg telefonhívásról, SMS-ről és egyéb ingerről nem is beszélve. Mindez leszívja az energiánkat – lassan, de biztosan. A cégek zöme azonban úgy tekint erre a problémára, hogy „Oldjátok meg!” 

Szerencsére egyre több cég ismeri fel, hogy ez a helyzet rendszerszintű, és alapvetően ássa alá a hatékonyságot az egész szervezetben, ha nem számoljuk fel.

Programformátum:

Az egynapos tantermi programot három darab kétórás online csoportos coaching-konzultáció követi a trénerrel, kb. 3-hetes időközönként, közösen egyeztetett időpontokban.

A tapasztalatunk ugyanis az, hogy az időgazdálkodás és stresszmenedzsment nagyon szubjektív téma. A programon elhangzott elveket és módszereket akkor alkalmazhatjuk eredményesen, ha megtaláljuk ehhez azokat az eszközöket és technikákat, amelyek illeszkednek mind a személyes helyzetünkhöz, mind pedig az ízlésünkhöz. Például, a vezetők kb. fele a papíralapú eszközöket preferálja, a másik fele viszont inkább a felhőt és az appokat.

A tréner e két hónapos időszak során követi a gyakorlati alkalmazást, és személyes segítséget nyújt minden résztvevőnek abban, hogy a technikákat mindenki sikeresen integrálja a hétköznapjaiba.

További nyílt tréningek:

 • SLII® – Az inspiráló vezetés ereje

  Helyszín: Park Inn By Radisson****

  Időpont: 2024. április 24-25. és 2 óra virtuális utánkövetés

  Részvételi díj: 235.000 Ft + ÁFA

 • Prezentációs technika

  Helyszín: Park Inn By Radisson****

  Időpont: 2024. április 23-25.

  Részvételi díj: 255.000 Ft + ÁFA

 • Tárgyalástechnika

  Helyszín: Park Inn By Radisson****

  Időpont: 2024. május 14-15.

  Részvételi díj: 195.000 Ft + ÁFA

 • Értékesítés mesterfokon

  Helyszín: Park Inn By Radisson****

  Időpont: 2024. május 14-15-16.

  Részvételi díj: 235.000 Ft + ÁFA

Regisztráció

 • Kérjük töltse le a jelentkezési lapot.
 • A jelentkezési lapot kitöltve, aláírva és lepecsételve küldje el számunkra az alábbi e-mail címre: info@adsidera.hu
 • Majd hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a további teendőkről.