VM - DISC

VM - DISC

 • Belső tréner képzés

  2022. december 11.

  A Wiley magyarországi licenszpartnereként lehetőségünk van ügyfeleinknek certifikált belső trénerképzést követően hozzáférést biztosítani online és papír formátumú DiSC® Személyiség Profilokhoz és a fejlesztési módszertanhoz.

 • Személyfüggő kommunikáció

  2022. december 11.

  Lehetővé teszi egymás és önmagunk jobb megértését, útmutatást ad a munka és emberi kapcsolatokban. Kommunikációs hatékonyság növelésével javítja a teljesítményt.

 • Harmonikus munkakapcsolatok

  2022. november 23.

  DiSC® Személyiség Profil Rendszer, ön - és emberismeretet támogató fejlesztési eszköz oktatási, kiválasztási területre. Elérhető papír alapú formátumban és online verzióban is.

 • Személyfüggő értékesítés

  2022. december 11.

  Nincs nagyobb „bűn”, mint minden partnerünket ugyan úgy kezelni, hiszen mindenki más és más. Felismerve a különböző személyiségű emberek kommunikációs, motivációs és együttműködési igényeit, kialakíthatjuk a leghatékonyabb személyfüggő értékesítési startégiánkat a DiSC® személyiség rendszerrel.

 • Belső tréner képzés

  2022. november 23.

  DiSC® Személyiség Profil Rendszer, mint ön - és emberismeretet támogató fejlesztési eszköz oktatási, kiválasztási területre, amely felszabadítja az munkatársakban rejlő potenciált és a kultúra erejét.

 • Személyfüggő együttműködés

  2022. december 11.

  Ha a különbözőségeinkre nem, mint feszültségforrásként, hanem értékként tekintünk és személyeségfüggő startégiával közelítjük kommunikációs stílusunkat, akkor hatékonyabbá, harmonikusabbá válik az együttműködésünk a DiSC® személyiség rendszerrel.

Kérjen ajánlatot