Túlterheltség, kiégés

Túlterheltség, kiégés

A munkahelyi kiégés 40%-os szintet ért el a fejlett világban. Ilyen környezetben kizárt mind a csúcsteljesítmény, mind a fluktuáció kézbentartása.

 • Egyéni időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  Ha nem jól gazdálkodunk az időnkkel, a fokozódó nyomás leszívja az energiánkat, és lerontja a döntéshozatalt is. A programunk célja, hogy ne csak kezeljük a stresszt, hanem kiküszöböljük az életünkből, és minél több időt töltsünk flowban.

 • Önmenedzsment

  A kiégés egyik hozadéka, hogy a munkatársak úgy érzik: nem tudják irányítani az életüket, és átcsapnak a fejük felett a hullámok. Megtanítjuk, hogyan vehetik vissza az irányítást a munkahelyi életük felett, hogy elérjék a céljaikat, elsősorban önmagukat motiválják, és – több időt flowban töltve – csúcsteljesítményt nyújtsanak.

 • Vezetési szintű bizalomépítés

  A vezetés alapja a bizalom. Ha ezt nem teremtjük meg, semmilyen technika, tipp vagy trükk nem segít rajtunk. A programon feltérképezzük a bizalom fő területeit, és megoldási javaslatokat adunk a hiányosságokra.

 • Motiváció

  A kiégés és a túlterheltség ellen az egyik legjobb stratégia, ha megelőzzük. A programunkon módszereket adunk arra, hogy átkeretezzük a kiégést okozó helyzeteket, és maximalizáljuk belső hajtóerőinket, amelyek tartós energiát adnak.

 • Coaching-szemléletű vezetés

  A kiégés és a túlterheltség vezető oka, ha nagyobb a teher a munkatársakon, mint amit elbírnak. Ha a fejlesztésközpontú vezetést beépítjük a hétköznapokba, az segít abban, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, és a kudarcok helyett sikerélményekre tegyenek szert. Ezzel minden érintett számára nyertes helyzetet teremtünk.

 • SLII® – az inspiráló vezetés ereje

  A munkatársainknak a helyzettől függően különböző vezetési stílusra van szükségük ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák. Ennek hiányában nem tudnak megbirkózni a növekvő terhekkel. Ha viszont megkapják, amire szükségük van, amikor szükségük van rá, flowba kerülhetnek, és csúcsteljesítményt nyújtanak.

 • Delegálás

  A túlterhelt vezetők gyakran kevesebbet delegálnak, mint kellene. A programon megtanuljuk, hogyan oszthatunk le több feladatot a munkatársakra úgy, hogy közben nyugodtak lehetünk: jól hajtják végre azokat.

Kérjen ajánlatot