People index

People index

Átfogó EQ-önfelmérő eszközünk segít az egyéni érzelmek és viselkedési stílusok felismerésében, megértésében és kezelésében. A részletes riport az egyéni erősségekről, valamint a kritikus szociális, személyközi és kommunikációs kompetenciákról szól.

Az érzelmi intelligencia szerepe

Az EQ-ról elsőre az ugrik be, hogyan viselkedünk embertársainkkal – milyen jól kommunikálunk, mennyire tudunk tartós kapcsolatokat építeni, hogyan járunk el konfliktusok esetén. Ez azonban csak a felszínt jelenti! Az EQ mélyebb rétegei azok, amelyek meghatározzák, mennyire reagálunk érzelmileg intelligensen kiélezett helyzetekben. Ide tartozik a stressztűrő képesség, az érzelmeink kézbentartása, valamint az, mennyire vagyunk megbízhatóak és milyen mértékben törekszünk a folyamatos fejlődésre és a sikerre.

E tényezők mindegyikét mérjük, mert ezektől függ, milyen jól állunk helyt, amikor a sors egy csavart labdát dob nekünk.

A People Index felmérésünk az alábbi adatokat tartalmazza:
  • Grafikus ábrázolás: Az erősségeket és a fejlesztendő területeket vizuálisan összefoglaljuk, hogy rögtön látszon a lényeg.

  • Részletes elemzés: Az adatokat egyenként is megjelenítjük, hogy pontosan beazonosíthatóvá váljanak a fejlesztendő területek.

  • Kategóriánkénti elemzések: Külön megjelenítjük a beosztottak, a kollégák, a felettes és a kitöltő vezető összesített visszajelzését.

  • Fejlesztési terv: A javasolt továbblépési irányokat mutatja.

A People Index egy egyéni EQ-felmérés. Amennyiben be szeretnénk vonni mások véleményét is, a 360 fokos EQ felmérést javasoljuk.

Hogy néz ki a folyamat?

A kérdőív 15-20’ alatt online kitölthető, melyből azonnal létrejön a visszajelző riport. Az ebben található információ könnyen értelmezhető bárki számára. Ezzel együtt, az összefüggések pontos megértését és a jól használható cselekvési terv összeállítását személyes konzultációval segítjük.

E jogtiszta, hazai viszonyokra adaptált felmérésünket stratégiai partnerünkkel, a Psidum.hu-val készítjük el.

További megoldások a témakörben:

  • Facet 5 →
  • Business Motivators →

Kérjen ajánlatot