VM - Hatékonyság és kommunikáció

VM - Hatékonyság és kommunikáció

 • Önmenedzsment

  2022. december 11.

  A gyorsan változó VUCA-világban nem várhatunk mindig arra, mikor döntenek a vezetők. Felhatalmazott, proaktív munkatársakra van szükség minden szinten, akik az adott keretek között önállóan döntenek, és ezért felelősséget vállalnak. Az erőseb kontroll-érzet a stresszt is csökkenti.

 • Profitábilis tárgyalástechnika

  2022. december 11.

  Előfordult valaha, hogy elnyertük az üzletet, de elveszítettük a profitot? A hatékony tárgyalástechnika elsajátításához a készségek egyedi kombinációjára van szükségünk az értékesítő vagy beszerzői készségeken túl, melyekkel olyan tárgyalási helyzeteket teremthetünk, amiben mindenki győztesnek érzi magát.

 • Egyéni időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  2022. december 11.

  Ha nem jól gazdálkodunk az időnkkel, a fokozódó nyomás leszívja az energiánkat, és lerontja a döntéshozatalt is. A programunk célja, hogy ne csak kezeljük a stresszt, hanem kiküszöböljük az életünkből, és minél több időt töltsünk flowban.

 • Időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  2022. december 11.

  A feladataink, emailjeink feltorlódása állandó stresszforrássá válik. Amint fokozódik a ránk nehezedő nyomás, nem csak a hatékonyságunk, de az életminőségünk is csorbát szenved.

 • Időgazdálkodás, személyes hatékonyság

  2022. november 23.

  Az idő több mint pénz! Az idő maga az élet.

 • SLII®

  2022. december 11.

  A munkatársaink annál jobban viselik a stresszes, gyorsan változó körülményeket, minél inkább úgy érzik, hogy megkapják tőlünk azt a vezetési stílust, amire épp szükségük van. Ha helyzetfüggően vezetjük őket, a rezilienciájuk jelentősen nő.

 • Önmenedzsment

  2022. december 11.

  A kiégés egyik hozadéka, hogy a munkatársak úgy érzik: nem tudják irányítani az életüket, és átcsapnak a fejük felett a hullámok. Megtanítjuk, hogyan vehetik vissza az irányítást a munkahelyi életük felett, hogy elérjék a céljaikat, elsősorban önmagukat motiválják, és – több időt flowban töltve – csúcsteljesítményt nyújtsanak.

 • Önmenedzsment

  2022. december 11.

  A szervezeti hatékonyság alapja: olyan munkatársak minden szinten, akik tehermentesítik a vezetőiket, önállóan megoldják a problémákat, valamint önmotiváltak és önfejlesztők.

 • Kommunikációs hatékonyság

  2022. november 23.

  „Ahhoz, hogy meggyőzz, az én gondolataimat kell gondold, az én érzéseimet kell érezd, és az én szavaimat kell mondd.” – Cicero

Kérjen ajánlatot