VM - Értékesítés

VM - Értékesítés

 • Sales for non-sales

  2022. december 9.

  Minden munkatársunknak, aki ügyfeleinkkel találkozik ráhatása van arra, hogy milyen benyomásban részesülnek ügyfeleink cégünkről. Újabb értékesítési potenciálokat mozgósíthatnak munkatársaink, ha tudatában vannak annak, hogy milyen pozitív hatással lehetnek az értékesítésre, és megértik az ügyfél-élmény alakításában játszott kulcsfontosságú szerepüket.

 • Előszűrő felmérés

  2022. december 9.

  A legjobb értékesítők kiválasztását egy pontos, testre szabható eszközzel támogatjuk, ami feltérképezi a jelöltek összes olyan tulajdonságát, amelyek az értékesítési sikerhez szükségesek.

 • Profitábilis tárgyalástechnika

  2022. december 9.

  Előfordult valaha, hogy elnyertük az üzletet, de elveszítettük a profitot? A hatékony tárgyalástechnika elsajátításához a készségek egyedi kombinációjára van szükségünk az értékesítő vagy beszerzői készségeken túl, melyekkel olyan tárgyalási helyzeteket teremthetünk, amiben mindenki győztesnek érzi magát.

 • Értékesítő felmérés

  2022. december 9.

  Az értékesítő készségeit viszonylag könnyű feltérképezni. Mi a helyzet azonban az olyan lelki tényezőkkel, mint pl. a stressz- és visszautasítás-tűrés, az értékesítéssel kapcsolatos téves hiedelmek, vagy épp a túlzott empátia teljesítmény-gátló hatása? Egyáltalán mennyire motiváltak és elkötelezettek? A felmérésünkből mindez kiderül.

 • Értékesítésmenedzsment

  2022. november 23.

  „A legjobb értékesítési vezetők idejük akár 50%-át töltik az emberek fejlesztésével.” (Dave Kurlan)

 • Fejlesztési terv

  2022. december 9.

  Az új értékesítők gyors felfuttatásához adunk tervet, ami pontosan megmutatja készségterületeket és attitűd-hiányosságokat, amelyekre a fejlesztés során fókuszálni kell.

 • Értékesítési szervezet felmérés

  2022. december 9.

  Ha a team az elvárások alatt teljesít, annak számos oka lehet – pl. a rendszerek, a folyamatok, az attitűd, a készségek, a kultúra… Bármilyen fejlesztésnek csak akkor van értelme, ha pontosan tudjuk, mit miért teszünk.

 • Értékesítő fejlesztése

  2022. november 23.

  „A rosszul fizetett értékesítők drágák. A jól fizetett értékesítők olcsók.” (Philip Kotler)

 • Online prezentációk és tréningek

  2022. december 9.

  Ahhoz, hogy magabiztosan tartsunk meggyőző prezentációkat és hatásos tréningeket, több kell, mint a platform ismerete. Az átadott eszköztárunk közel 20 évnyi idevágó nemzetközi tapasztalatunkra épít.

Kérjen ajánlatot