Nyílt tréningek

Nyílt tréningek

 • SLII® – Az inspiráló vezetés ereje

  2023. január 15.

  A sikeres vezetők helyzetfüggően vezetik munkatársaikat. Ez az alapja annak, hogy bevonzzuk és kibontakoztassuk munkatársaink tehetségét, és csúcsteljesítményre sarkalljuk őket.

 • Időgazdálkodás és stresszmenedzsment

  2023. január 17.

  Az állandó változások, az ütköző prioritások mellett nehéz a tervezés és a végrehajtás. Közben a feladatok, emailek sokasága stresszel, miközben a csapatunk energizálására csak pozitív kisugárzással van esélyünk.

 • Prezentációs technika

  2023. január 23.

  Hiába vagyunk jó szakemberek, ha a javaslatainkat, megoldásainkat nem tudjuk meggyőzően bemutatni. Célunk, hogyan tartsunk magas színvonalú hatásos prezentációkat élvezettel erősítve magabiztoságunkat, az önbizalmunkat az élet minden más területén is.

 • Tárgyalástechnika

  2023. január 23.

  Nem elég, ha megállapodunk, ha nálunk nem marad a profitból! Tanuljuk meg, hogyan képviselhetjük hatékonyan az érdekeinket úgy, hogy mindkét fél nyertesnek érezhesse magát.

 • Értékesítés mesterfokon

  2023. január 23.

  Programunk lefedi az értékesítési sikerhez szükséges alapvető készségek teljes tárházát, a felkészüléstől kezdve az értékesítés teljes folyamatán és lezárásán át az ügyfélkapcsolat eredményes fenntartásáig.

Kérjen ajánlatot